Zensehome

En ny fremtid

ZenseHome er idag er installeret I mere end 3000 hjem I flere europæiske lande. ZenseHome har siden 2006 skabt og leveret innovative produkter, og det vil fortsætte I fremtiden med endnu mere fokus på pålidelige og optimerede produkter.

Det tidligere selskab CVR 29696349 bag ZenseHome gik konkurs den 26. marts 2018. I den forbindelse er alle aktiver overdraget til et nyt selskab CVR 39453150.

Den nye ejer har ikke forbindelse til den tidligere ejerkreds.

Skal vi holde dig opdateret?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her, vi lover kun at sende dig relevante nyheder.

Nye ejere og nyt drive

Som de nye ejere vil vi genrejse ZenseHome I en ny og mere brugerorienteret opsætning og vi glæder os til indenfor en kort periode, at vise både nye samt nuværende brugere af ZenseHome hvordan vi forventer at udvikle ZenseHome produkterne. Her på websitet vil vi løbende holde alle orienteret om ZenseHome i fremtiden.

Det nye ZenseHome

Det er en stor proces at få ZenseHome tilbage på sporet, men vi håber at I alle tålmodigt vil vente. Vi forventer at kunne starte op med salg og support i løbet af juli måned. Det vil ikke være muligt at levere nye komplette installationer før vi har produktionen oppe at køre igen. Skulle du have et projekt hvor ZenseHome er specificeret, så skriv et par ord til vores support og vi vil komme tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, eller brug for hjælp

Står du og har brug for råd og vejledning med dit allerede installerede system kan du kontakte supporten på support@zensehome.dk For køb af reservedele kontakt salg@zensehome.dk
device-image
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
* indicates required