Zensehome

En ny fremtid

ZenseHome er idag installeret I mere end 3000 hjem I flere europæiske lande. ZenseHome har siden 2006 skabt og leveret innovative produkter, og det vil fortsætte I fremtiden med endnu mere fokus på pålidelige og optimerede produkter.

Bliv klar til det nye ZenseHome!

Så er vi ved at være klar med det nye ZenseHome. Vi håber du er klar til automatisering, fremtidssikring og support i verdensklasse!
Skal vi holde dig opdateret?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her, vi lover kun at sende dig relevante nyheder.

Nye ejere og nyt drive

Som de nye ejere vil vi genrejse ZenseHome I en ny og mere brugerorienteret opsætning og vi glæder os til indenfor en kort periode, at vise både nye samt nuværende brugere af ZenseHome hvordan vi forventer at udvikle ZenseHome produkterne. Her på websitet vil vi løbende holde alle orienteret om ZenseHome i fremtiden.

Det nye ZenseHome

Det er en stor proces at få ZenseHome tilbage på sporet, men vi håber at I alle tålmodigt vil vente. Vi forventer at kunne starte op med salg og support i løbet af juli måned. Det vil ikke være muligt at levere nye komplette installationer før vi har produktionen oppe at køre igen. Skulle du have et projekt hvor ZenseHome er specificeret, så skriv et par ord til vores support og vi vil komme tilbage hurtigst muligt.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
* indicates required