ZenseHome Teknologien

Ved en traditionel el og elinstallation fræses strømkabler og signalkabler ind i væggen.

Det er ved en traditionel installation af el helt afgørende, at man har gennemtænkt hele installationen og på forhånd fundet ud af præcis, hvordan lamper og kontakter skal kobles sammen. Hvis der skal laves om på noget efterfølgende, vil det oftest være nødvendigt at fræse i væggen og trække nye kabler.

De fleste, der har prøvet at renovere eller bygge nyt hus, har sikkert siddet bagefter og ønsket at noget var gjort lidt anderledes. Det kunne måske have været rart, hvis man kunne slukke for lyset ved fjernsynet på kontakten ved sofaen. Eller at man kunne dæmpe lyset i sofahjørnet eller over spisebordet eller at der var dæmpet lys i gangen fra værelset til toilettet.
 
Ved en traditionel installation kræver det et omfattende renoveringsarbejde og en masse arbejde til din elektriker, hvis der skal laves om på systemet. Med ZenseHome har vi skabt en helt enkel måde at få mere funktionalitet ud af dine el-kontakter.

Med en ZenseHome installation slipper du for de mange timer med manuelt arbejde, selve installationen af selve enhederne tager ikke lang tid for en elektriker. Herefter er selve opsætningen det eneste tilbage. Det kan gøres i samarbejde med din elektriker* eller med ZenseHome*

Fordele ved ZenseHome løsningen

Plug and play: Erstat de eksisterende kontakter og betjeningstryk med enheder fra ZenseHome uden at trække nye kablerBesparende: du sparer på kabler og tiden din elektriker skal bruge på installationen - og så kan du spare på dit strømforbrugFleksibelt og tilpasset dine behov - du styrer selv enhederne fra ZenseCloud og du kan altid lave om på funktionerne, hvis du fx ommøblerer stuen eller bytter rundt på værelserneStilrent - og tidløst dansk design

 

*Kan kræver merbetaling.