Beregn prisen på dit ZenseHome projekt

ZenseHome pris beregner

Brug denne beregner til at danne dig et hurtigt overblik over prisen på dit kommende ZenseHome hus!

Calculator placeholder

Basis funktioner

Hvad kan systemet så?

Her er en liste med nogle af de funktioner som er muligt med ZenseHome systemet. Men det er kun fantasien der sætter grænser.

Værelser
Lyset slukker automatisk når der ikke har været bevægelse i rummet i en brugerdefineret tid.

Udelys
Lys tænder og slukker ved solnedgang og solopgang Mellem 23 og 06 styres lyset af bevægelses sensor

Badeværelser
Når man kommer ind i badeværelset vil lyset selv tænde ved hjælp af bevægelses sensoren. Lyset slukker automatisk når der ikke har været bevægelse i rummet i en brugerdefineret tid. Mellem 22 og 06 tænder lyset på dæmp.

Entre og bryggers
Her kan man aktivere kom hjem lyset ved hjælp af bevægelses sensoren eller betjeningstrykket. Når man forlader huset kan man aktivere sluk alt.

Køkken og stue
Mulighed for at tænde lyset forskellige steder med betjeningstryk. Slukke hele rummet med en sluk alt lokal knap Det er muligt at lave forskellige scenarier, såsom madlavning, aftenhygge og biografstemning.

Alt det andet
Holder man ferie starter man hjemmesimulering der tænder og slukker lyset, så huset ser beboeligt ud.
Tidstyring af enheder.
Interface til styring af garageporte, alarmer osv.
Nem opsætning og brug.

Alt er selvfølgelig app styret.

ZenseHome+

For at vedligholde og udbygge dit system tager vi abonnement

Med abonnement sørger vi for at dit hus hele tiden er opdateret og at du har adgang til de nyeste funktioner.

Ønsker man ikke abonnement kan systemet stadig bruges, som et basis el system.

Vil påvirke alle nuværende ZenseHome kunder

Ændringer i Q1 2020

Vi laver ændringer i ZenseHome pakke strukturen, som vil påvirke alle ZenseHome kunder. Tidligere pakker vil frafalde og de ovennævnte pakker vil træde i kræft. Alle med en ZenseConnect vil overgå til ZenseHome pakken og alle der allerede nu betaler abonnement vil overgå til ZenseHome+ pakken.

I starten af 2020 vil vi begynde at sælge vores nye ZenseHome box. Har du allerede købt en ZenseConnect box med eller uden abonnement vil der ske følgende:

- ZenseConnect box uden abonnement. Man skal ombytte ZenseConnect boxen med en ZenseHome box.

- ZenseConnect box med abonnement. Man skal ombytte ZenseConnect boxen med en ZenseHome box og abonnement i 12 måneder på ZenseHome+. Abonnements tiden starter ved levering af ZenseHome boxen.

Ved begge gælder at man selv betaler porto til ZenseHome og vi betaler fragten tilbage. Ved ombytningen skal systemet ikke programmeres op igen. ZenseHome boxen skal installeres af en autoriseret elektriker.

Udfasning af ZenseConnect boxen
Når det bliver muligt at købe ZenseHome boxen i løbet af Q1 2020 vil ZenseConnect boxen udgå af vores sortiment. ZenseConnect boxen vil blive udfaset i løbet af starten af 2021. Herefter vil softwaren ikke understøtte systemer med ZenseConnect box.

Ombytning af ZenseConnect
Vi er nu klar til at levere ZenseHome boxe. Det foregår ved at du sender din ZenseConnect til os, brug evt. vores retursystem. Ombytningen vil tage 2-3 dage. Husk at vedlægge returadressen så vi ved hvor vi skal sende den ny ZenseHome box hen.

Fortrydelsesret

Jeg vil tilbage til det gamle system?

Der er 2 måneders fortrydelsesret efter købet.

Hvis man ikke er tilfreds med det nye system, så kan man få sine penge tilbage for ZenseConnect boxen og abonementet. Det foregår på den måde at man sender sin ZenseConnect box og PC boksen tilbage til os. Vi vil herefter ligge den gamle firmware på PC boksen og sende den tilbage. Man kan herefter opdatere sine enheder til den gamle version af firmwaren.