Beregn prisen på dit ZenseHome projekt

ZenseHome pris beregner

Brug denne beregner til at danne dig et hurtigt overblik over prisen på dit kommende ZenseHome hus!

Calculator placeholder

Fortrydelsesret

Jeg vil tilbage til det gamle system?

Der er 2 måneders fortrydelsesret efter købet.

Hvis man ikke er tilfreds med det nye system, så kan man få sine penge tilbage for ZenseConnect boxen og abonementet. Det foregår på den måde at man sender sin ZenseConnect box og PC boksen tilbage til os. Vi vil herefter ligge den gamle firmware på PC boksen og sende den tilbage. Man kan herefter opdatere sine enheder til den gamle version af firmwaren.

Vil påvirke alle nuværende og kommende ZenseHome kunder

Ændringer i Q1 2020

Vi laver ændringer i ZenseHome pakke strukturen, som vil påvirke alle ZenseHome kunder. Tidligere pakker vil frafalde og de ovennævnte pakker vil træde i kræft. Alle med en ZenseConnect vil overgå til ZenseHome pakken og alle der allerede nu betaler abonnement vil overgå til ZenseHome+ pakken.

I starten af 2020 vil vi begynde at sælge vores nye ZenseHome box. Har du allerede købt en ZenseConnect box med eller uden abonnement vil der ske følgende:

- ZenseConnect box uden abonnement. Man skal ombytte ZenseConnect boxen med en ZenseHome box.

- ZenseConnect box med abonnement. Man skal ombytte ZenseConnect boxen med en ZenseHome box og abonnement i 12 måneder på ZenseHome+. Abonnements tiden starter ved levering af ZenseHome boxen.

Ved begge gælder at man selv betaler porto til ZenseHome og vi betaler fragten tilbage. Ved ombytningen skal systemet ikke programmeres op igen. ZenseHome boxen skal installeres af en autoriseret elektriker.

Udfasning af ZenseConnect boxen
Når det bliver muligt at købe ZenseHome boxen i løbet af Q1 2020 vil ZenseConnect boxen udgå af vores sortiment. ZenseConnect boxen vil blive udfaset i løbet af starten af 2021. Herefter vil softwaren ikke understøtte systemer med ZenseConnect box.